slaapwijzer review

Perfect Slapen In 7 Stappen

Een persoonlijke Review

van

Slaapwijzer's 7 Stappen Methode (2021)

Slaapwijzer 7 stappen review

Ik was vooral benieuwd of dit boek zijn belofte waar kon maken...

auteur review whitecloudz.nl
Met Het boek Perfect Slapen in 7 stappen belooft Slaapwijzer's auteur William van der Klaauw je namelijk dat je nadat je dit boek hebt gelezen van je slaapproblemen af zal zijn. 

Dit is geen loze belofte... Want als je na 90 dagen vanaf je aankoopdatum nog geen resultaten ziet kan je gewoon een mailtje doen (naar william@slaapwijzer.net ). Hij stort je dan dezelfde dag het aankoopbedrag terug.

Je mag het boek zelfs houden... Zo zeker is hij van z'n zaak.

Dit was dan ook 1 van de voornaamste redenen om dit boek aan te schaffen. 

Ben je benieuwd of ik van deze garantie gebruik heb moeten maken?

Lees dan vooral verder....

Arthur
Perfect Slapen in 7 stappen - review auteur

Over Slaapwijzer's W. Van Der Klaauw 

William van der Klaauw is onder meer bekend van zijn artikelen op  Slaapwijzer.net. Omdat zo goed als alle blogartikelen op deze website van zijn hand zijn is hij waarschijnlijk ook de eigenaar.

Hij noemt zichzelf een ervaringsexpert op het gebied van slapen.

Auteur van meerdere boeken waaronder ook ‘Perfect slapen in 7 stappen’ en het ebook dat gratis op zijn website te verkrijgen is ‘Kalmeer je gedachten en val in slaap’.

Dit ebook zit tegenwoordig als bonus bij de 7 stappen methode en vind ik ook de moeite.

Wanneer je met hem mailt, reageert hij vrijwel dezelfde dag nog.

Hij heeft slaapwijzer inmiddels uitgebouwd tot een autoriteitswebsite over slapen.

Mijn Persoonlijke Ervaring met Perfect Slapen in 7 Stappen

Ik zal jullie eerlijk vertellen dat dit boek op mijn pad is gekomen toen ik onderzoek deed voor Liglekker.nl

Het eerste waar je moet kijken is bijje concurentie en Slaapwijzer is ondertussen een autoriteit op het gebied van Slapen.

Toen ik zag dat ze een fysiek (en digitaal) boek in de aanbieding hadden, kon ik niet anders dan dit proberen en van dichterbij bekijken.

Natuurlijk had ik wel wat last van slaapproblemen. Vandaar dat ik m'n eigen Online Slaapplatform Liglekker.nl ook ben begonnen. 

Ik had het met name moeilijk om te switchen wanneer ik van ploeg moest wisselen (van ochtenddienst naar de late & andersom)

Dus ik besloot het boek onmiddelijk te bestellen...

 
perfect slapen review

Bestellen was een eitje

Nadat ik het boek op slaapwijzer besteld had kreeg ik gelijk een mailtje. Daarin alle info die ik nodig had...

In deze mail vind je al de download-links naar de bonussen en een pdf-versie van het boek zodat je direct aan de slag kan gaan als je wil. Hier heb ik gewoon wat doorgebladerd.

Omdat ik liever uit een echt boek lees dan op een scherm had ik besloten om te wachten tot ik het echte boek in handen had.

Het wachten was gelukkig van korte duur. De volgende dag stond de postbode al aan de deur met een grote witte envelop in zijn handen. Bij het boek zat nog een leuke inleidende brief  van William (de auteur) zelf.

Ik ben er toen natuurlijk meteen ingedoken en moet zeggen dat het leest als een trein...

Het is leuk geschreven, goed en duidelijk ingedeeld, heeft leuke afbeeldingen en er staan een hoop interessante weetjes in.

Ik had het dezelfde dag nog uitgelezen!

Dit is wat je krijgt als je bestelt

Slaapwijzer 7 stappen review

Perfect Slapen in 7 Stappen (Een echt boek - Hardcopy)

Als je voor 16.00 uur besteld, ligt het boek de volgende werkdag (discreet verpakt) al in de brievenbus. Je hoeft er dus niet voor thuis te blijven. Tip: geef het boek een vaste plek op je nachtkastje, zodat je de technieken altijd bij de hand hebt.
perfect slapen digitaal review

Perfect Slapen in 7 Stappen (digitaal)

Direct na het inloggen krijg je een gratis account op het ledenplatform van Slaapwijzer.net. Na het inloggen (je ontvangt hiervoor gegevens) kun je de digitale versie van het boek downloaden. Je kunt dus direct beginnen met lezen en vanavond al gebruik maken van de technieken. Het pdf-bestand kun je lezen op de tablet, computer, laptop of telefoon.
slaapwijzer review

Persoonlijk advies van een slaapdeskundige

De maand na je bestelling kun je eventuele vragen aan de auteur stellen. Bijvoorbeeld over jouw persoonlijke situatie of als je ergens vastloopt. Hij geeft persoonlijk antwoord en doet – op basis van zijn kennis en ervaring en zijn betrokkenheid bij zijn klanten – zijn uiterste best om je van zo goed mogelijk advies te voorzien. Gewoon gratis. Hij vind het belangrijk om laagdrempelig te zijn en rekent geen hoge uurtarieven.
slaapwijzer slaapchecklist

Slaapchecklist: de vertaling naar de praktijk

Misschien heb je het wel eens meegemaakt. Je leest een boek en na afloop denk je ‘oke, en nu?’. Ik wil dit voorkomen en heb daarom de ‘Slaapchecklist’ ontwikkeld. Hierop staat precies wat je elke dag moet doen om de methode zo goed mogelijk in de praktijk te brengen. Hang ‘m aan het prikbord of de koelkast en leg overdag een ijzersterke basis voor de volgende nacht. Je kunt de Slaapchecklist downloaden binnen de ledenwebsite van Slaapwijzer.net.
dieper slapen slaapwijzer

E-cursus 'Dieper Slapen': 's nachts doorslapen

William hoorde het zo vaak. ’s Nacht wakker worden en vervolgens niet meer kunnen slapen. Ontzettend frustrerend. Om die reden heeft hij de 8-daagse digitale cursus ‘Dieper Slapen’ ontwikkeld. Het doel is om zoveel mogelijk slaaptijd in slaapfase 3 en 4 (diepe slaap) en de REM-slaap door te brengen. Je wordt hierdoor minder vaak wakker, slaapt efficiënter en herstelt sneller. Daarnaast haalt het de ‘druk van de ketel’. Je leert erop vertrouwen dat je met minder slaap meer energie kunt hebben!

Direct 42% Korting op de 7 Stappen Methode?

Slaapwijzer 7 stappen review

Tijdelijk als BONUS

kalmeer je gedachten bonus

Kalmeer Je Gedachten

Ooit van paradoxaal denken, alfabetiseren en de Spielberg-methode gehoord? Waarschijnlijk niet. Toch kunnen deze technieken je vanavond al helpen om de geestelijke rust te vinden die je nodig hebt om snel(ler) in slaap te vallen. De beste technieken zijn verzameld in dit handige boekje en eveneens opgenomen als extra bijlage van het papieren boek (zodat je ze altijd bij de hand hebt).
Slaapwijzer Welterusten Snacks

Welterusten snacks receptenboek

Een gratis uitgave met ‘Welterusten-snacks’. Hierin vind je 5 gezonde, calorie-arme en smaakvolle recepten die een ‘slaapversterkende’ werking hebben. Ze zitten namelijk vol met stofjes zoals tryptofaan, magnesium en slaaphormonen die je helpen om sneller in slaap te vallen. Vanavond al genieten van zelfgemaakte ‘ontspannende amandelmelk’ of ‘slaperige pannenkoekjes’?
slaapwijzer community

Toegang besloten platform

Je krijgt een maand lang volledige toegang tot De Slaapomgeving. Dit is een uniek online platform vol informatie, inspiratie en de beste tips van internationale slaapdeskundigen. Ook kun je (anoniem) meelezen of – alleen als je dat wilt – meepraten binnen de besloten community waar het barst van de (h)erkenning, support en inspiratie. LET OP: deze bonus vervalt binnenkort.
perfect slapen digitaal review

Crystal Waters (90 bpm)

Wist je dat uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat muziek met negentig beats per minuut het meest rustgevend is? Een goede reden om jou – bij aankoop van ons boek – een mp3-bestand van het nummer ‘Crystal Waters’ (mijn favoriete relaxnummer) cadeau te doen! Kortom, 30 minuten relaxen en wegdromen op de momenten dat jij het nodig hebt!

Wat vind ik minder goed?

Altijd eerst het slechte nieuws hebben ze mij vroeger geleerd. Dat valt bij 'perfect slapen in 7 stappen' gelukkig allemaal wel mee.

  1. Je krijgt na je bestelling nog een week ofzo mailtjes, hierin pusht hij je een beetje om je aan te sluiten bij z’n forum, dit kan je negeren wanneer je er geen interesse in hebt.

Wat vind ik goed?

  • Het boek is leuk geschreven en leest als een trein
  • Staat boordevol tips, die je meteen kan toepassen
  • Het is duidelijk dat je het allemaal zelf moet doen (Je krijgt wel hulp als je wil)
  • Ook nog eens vol interessante weetjes
  • De extra’s die je er nog eens bovenop krijgt
  • 90 dagen niet goed geld onmiddelijk terug (en je hoeft het boek niet terug te sturen)

                   

Perfect Slapen in 7 Stappen FAQ

Wat gaat de 7-stappen methode voor mij betekenen?

Slaap is een eerste levensbehoefte. Al na een paar nachten merk je dat je scherper, alerter en vrolijker bent. Daarnaast zorgt voldoende slaap ervoor dat je er aantrekkelijker uitziet, meer zin in seks hebt, minder vaak ziek bent en makkelijker op gewicht blijft. Even voor de duidelijkheid. Dit verzin ik niet, maar het is door wetenschappelijk onderzoek vastgesteld. Kortom, beter slapen is een prachtig doel waar ik graag samen met jou de schouders onder wil zetten.

Is dit programma alleen voor mensen met slaapproblemen of kan iedereen er van profiteren?

In het boek vind je een beproefde en wetenschappelijk onderbouwde aanpak om slaapproblemen stap voor stap op te lossen. Toch kan iedereen profiteren van de ‘7 stappen methode’. Het helpt je niet alleen om ’s nachts beter te slapen, maar ook om overdag meer energie te hebben, lekkerder in je vel te zitten en gezonder te leven.

Wat is Slaapwijzer.net?

Slaapwijzer.net is eind 2013 opgericht door slaapexpert (en ervaringsdeskundige) William van der Klaauw. Inmiddels wordt de website maandelijks ruim 80.000 keer bezocht – vooral tijdens de nachtelijke uren – en krijgt hij vele enthousiaste en positieve reacties. Mede op verzoek van lezers heeft hij zijn 7-stappen methode om slaapproblemen definitief op te lossen in boekvorm uitgebracht.

Hoeveel mensen maken gebruik van de 7-stappen methode?

Inmiddels maken al meer dan 10.000 lezers gebruik van de 7-stappen methode

Is het moeilijk om het programma te volgen?

Nee, zeker niet. Veel adviezen kun je direct (vanavond nog) in de praktijk brengen. Toch zijn er ook stappen in het plan waarbij het nodig kan zijn om je levensstijl aan te passen en/of ingeslepen gewoonten te veranderen. Uiteraard legt hij precies uit waarom en hoe je dit kan doen. Om je te helpen om de adviezen in het boek daadwerkelijk in de praktijk te brengen ontvang je een handige slaapchecklist.

Kan je de auteur ook persoonlijke vragen stellen?

Natuurlijk, hij vindt het belangrijk om bereikbaar en toegankelijk zijn. Als je met zijn methode aan de slag gaat krijg je 1 jaar gratis support/ondersteuning. Dit betekent dat hij (via e-mail) vragen beantwoord en advies geeft.

Hoe lang duurt het voor ik beter ga slapen?

In het boek vind je tips en adviezen die je kunnen helpen om vanavond al beter te slapen. Toch duurt het een paar weken voor je echt de kracht van onze methode gaat ervaren. Geef het dus zeker 2 tot 3 weken de tijd.

Hoe lang duurt het voor ik het boek en de tijdelijke bonus binnen heb?

Als je voor 16.00 uur besteld, ontvang je de hardcopy versie van het boek de volgende werkdag al thuis! Maar als je direct wilt beginnen met de 7-stappen methode kan dat ook. Direct na de aankoop kun je het boek en de bonusartikelen namelijk al downloaden. Je kan het digitale boek lezen op je computer, tablet, e-reader of telefoon.

Wanneer kan ik met de e-cursus ‘Dieper Slapen’ beginnen?

De e-cursus bestaat uit 9 e-mails met waardevolle en toepasbare informatie. De eerste ontvang je 1 tot 2 werkdagen na je aankoop. Je hoeft hier niks voor te doen. Als je eerder wilt beginnen, kun je je in het ledengedeelte van de website de informatie van alle cursusdagen terugvinden.

Ik weet niet zeker of dit werkt, wat moet ik doen?

Mijn advies: geef de 7-stappen methode een kans! Probeer het 2 tot 3 weken uit en als je niet beter slaapt, stuur je een mailtje naar info@slaapwijzer.net en hij stort het aankoopbedrag direct terug. Zonder vragen of gedoe. Het boek mag je houden. Dat is zijn risico!

                 

Slaapwijzer 7 stappen review
€ 87,-
€ 37,-

Perfect Slapen In 7 Stappen

Maak een keuze die je leven verandert

Je staat op het punt om een belangrijke beslissing te nemen. Je hebt daarbij twee keuzes. Je kunt kiezen voor de bekende weg. De weg van de minste weerstand. Ik hoef natuurlijk niet uit te leggen dat de bekende weg hoogstwaarschijnlijk voor de bekende resultaten gaat zorgen. Er zal niks veranderen. En dat is wel wat je wilt. Waarom zou je anders hier terecht zijn gekomen?