numsy white noise expert review

Numsy White Noise Review (2021)

Ongelooflijk! Hoe ruis je baby & kind helpen om lekker te slapen...

Ik stond zo versteld dat deze "White Noise" je kan helpen slapen...

van Heeswijk

Ik vond het eerlijk gezegd eerst wat raar dat ruis je zou kunnen helpen met slapen. Dus maar meteen gaan zoeken op 't internet. Vervolgens kwam ik de combinatie Numsy en White Noise vaak tegen. Ze noemen zich dan ook expert in de White Noise Toestelletjes. Het leek mij zo fascinerend dat je door middel van ruisgeluiden je baby kan laten slapen. Maar wist je dat dit net zo goed bij ons (volwassenen) kan helpen om makkelijk in slaap te vallen? 

Hoog tijd dus om Numsy eens te bezoeken want ik kon de verleiding niet weerstaan. Als deze toestelletjes zo goed werken dan zouden ze wel eens de ideale oplossing kunnen zijn voor veel ouders...

Ben jij ook benieuwd? Lees snel verder...

Mia

Hoe Werkt White Noise?

White noise of witte ruis is, zoals de naam al doet vermoeden, een ruisend geluid. Toen ik het voor het eerst hoorde moest ik denken aan de zee, maar dan net iets anders. Als je nu benieuwd bent naar hoe dit klinkt dan kan je dat hierlangs horen.

Baby’s houden van white noise omdat dit typische geluid heel dichtbij het geluid komt waar ze zo gewend aan waren. Dit hoorden ze namelijk ook toen ze nog comfortabel dag en nacht in de warmte van je baarmoeder zaten. Zo hoorden ze onder andere het kloppen van je hart, het geluid van het stromen van je bloed en je ritmisch in- en uitademen. Als vergelijking: je stofzuiger produceert zo’n 70 tot 80 decibel en de geluiden waar je baby aan werd blootgesteld in je baarmoeder produceerden wel zo’n 70 tot 91 decibel! Kortgezegd kunnen we wel stellen dat je baarmoeder niet zo’n stille plek is ?

Eénmaal geboren komt je kleintje in een heel verontrustende en voor hem/haar stille wereld terecht. Alhoewel er door de kersverse ouders meestal alles aan gedaan wordt om het zo comfortabel mogelijk te maken voor hun kleine spruit maakt dat deze nieuwe beschermde stille leefomgeving hem/haar afgescheiden, bang en geïsoleerd doet voelen. Geen wonder dat je baby het vaak moeilijk heeft om in slaap te vallen.

 

numsy

Hoe Numsy’s White Noise je Baby Helpt met Slapen


Numsy heeft een groot aanbod in diverse modellen van apparaatjes die allemaal white noise en andere kalmerende geluiden kunnen produceren. Er is zelfs een model met een ingebouwde daglichtwekker. De meeste kan je zowel bedraad als vele uren op de ingebouwde batterij gebruiken, handig voor onderweg!

Al de white noise machines van Numsy creëren een comfortabele, baarmoederachtige omgeving. Wat je angstige pasgeborene zal kalmeren,  aanmoedigt te stoppen met huilen en helpt om sneller in slaap te vallen.Je zult trouwens zien dat je kleine ook langer zal doorslapen!

Vraag je jezelf soms af hoe het komt dat je baby maar 20 minuten per keer lijkt te slapen? Dit komt omdat ze wisselen tussen diepe en lichte slaap en ondergaan telkens een periode wat ook wel opwinding genoemd wordt. Baby’s worden makkelijk wakker tijdens de eerste periode van lichte slaap, worden bang en beginnen daarom vaak te huilen.

White noise kan helpen om die 20 minuten van je pasgeborene te helpen sussen. 

Dit komt doordat dit geluid deurbellen, rammelende deuren en andere storende geluiden er als het ware uitfiltert. Wat zeker belangrijk is tijdens deze kwetsbare slaapfases!

Als je baby toch wakker dreigt te worden dan zal het kalmerende geluid van de numsy white noise machine je kleintje helpen om weer lekker in slaap te vallen.

white noise toestel

White Noise voor Volwassenen?

Wanneer je last hebt van slaapproblemen dan zal je vast wel van alles geprobeerd hebben?

Maar wist je dat white noise niet enkel voor de kleintjes is?

White noise heeft namelijk de eigenschap geluiden van buitenaf te kunnen blokkeren. Ideaal dus als je last hebt van een snurkende partner, vervelende blaffende honden van de buren of andere omgevingsgeluiden.

White noise is daarom een blijvende oplossing. 

Numsy heeft in hun droomshop verschillende modellen die zeker geschikt zijn voor volwassenen. Zo is er ook een model met verschillende kleuren ademend licht. Handig want wanneer je jouw ademhaling hierop afstemt val je meteen lekker in slaap!

Benieuwd naar hun best geteste toestel?

numsy original review
€ 39,95
€ 29,95

Numsy Original

  • 9 Natuurlijke geluiden
  • Blauw ademend licht
  • Tot 12 uur non-stop spelen
  • Batterij tot 36 uur mee
  • Ophangbaar
  • Draadloos
  • (Continue) Timer
  • 60 Decibel

Numsy Droomshop Review - Conclusie

Numsy heeft tal van producten in hun gamma waar je zeker je ding gaat vinden. White Noise Machines zijn echter hun specialiteit! Er zit zeker een modelletje bij wat voor jou en je kind werkt. 

De White Noise machines hebben tal van instelmogelijkheden en elk model heeft zijn specialiteit. Zo zijn er White Noise machines die je kan instellen met je smartphone. Er zijn modellen die ook baarmoedergeluiden nabootsen. Zelfs modellen met een ingebouwde daglichtwekker.

De prijzen beginnen vanaf een kleine 30€ en voor hun topper zit je rond de 79€.

De meeste toestelletjes hebben een ingebouwde accu, dus ideaal voor onderweg of wanneer er geen stopcontact in de buurt is.

De white noise toestelletjes van Numsy worden gratis verzonden en er zit een 30 dagen niet goed geld terug garantie op.


Wil jij je kleintje helpen om lekker te slapen? Of wil je Liglekker eens bezoeken?

Hopelijk heeft deze review je wat kunnen brengen...


Nu heb je de keuze om Numsy te bezoeken.


Of ben je benieuwd naar wat liglekker.nl je nog allemaal voor interessants te bieden heeft?


De keuze is zoals altijd aan jou...