keto recept

De Keto-Revolutie

Persoonlijke Review van het All-in-one Keto-dieetpakket van Mitchell van Duuren

Persoonlijke review Keto Revolutie
van Heeswijk
Ik was vooral benieuwd naar de Keto Revolutie omdat ik veel had gehoord en gelezen over de snelle resultaten die mensen hiermee zouden kunnen behalen. Toen ik de aanbieding kreeg om de keto revolutie van Mitchel van Duuren gratis te proberen kon ik natuurlijk geen nee zeggen. Het is dan ook met veel plezier dat ik mijn persoonlijke ervaring met je deel. In deze persoonlijke review van de keto revolutie geef ik je zowel de voor- als de nadelen mee. Natuurlijk heb ik voor de lezers van deze review nog een tijdelijke kortingsactie kunnen regelen, lees dus snel verder!
Mia
wat is ketogeen dieet

Wat is Keto?

Het lijkt me wel handig om eerst even uit te leggen wat er precies bedoeld wordt met keto voor ik m’n ervaringen met jullie deel. Keto is de afkorting voor ketogeen. Een ketogeen dieet is een koolhydraatarm dieet en wel in een heel strenge vorm. Het is de bedoeling dat je extreem weinig koolhydraten binnenkrijgt (maximaal 50 gram per dag) en je lichaam hierdoor in ketose (vetverbranding) komt. Om toch voldoende brandstoffen binnen te krijgen mag je wel (veel) meer vetten en eiwitten eten. Het is de bedoeling dat je door het volgen van dit dieet je jouw lichaam aanleert om eerst de reserves aan te spreken, hierdoor zul je op een makkelijke manier vet verbranden en dus ook gewicht verliezen.

ketogeen dieet suikerverslaving

Onze samenleving is verslaafd aan suiker

De voedingsindustrie heeft ons wijsgemaakt dat vetten slecht zijn en hebben ons massaal verslaafd gemaakt aan suiker. Ze verstoppen het dan ook graag in al hun kant-en-klare voedingsmiddelen omdat ze weten dat dit verkoopt omdat we er inmiddels zo verslaafd aan zijn. Wanneer je een kijkje neemt op de etiketten van je voeding zal je versteld staan hoeveel (geraffineerde) suikers erin verwerkt zitten. De voedingsproducenten zijn wel zo slim om dit onder schuilnamen op de verplichte etiketten mee te delen. Veelvoorkomende schuilnamen voor suiker zijn: glucose, glucosestroop, fructose, maltodextrine, sucrose, melasse, moutstroop, rijststroop, nectar, …

dankzij de keto revolutie

Waarom het ketogeen dieet zo goed werkt

Het ketogeen dieet is een speciaal soort “hoog-in-vet” dieet dat je lichaam herprogrammeert om je vetopslag te gebruiken in plaats van het glycogeen (verkregen uit suikers) die opgeslagen is in je spieren en lever. Hierdoor maken je vetcellen de vetzuren vrij die je lever vervolgens omzet in ketonen en raakt je lichaam in ketose.

Ketose is een staat van het lichaam die we bereiken wanneer het lichaam ketonen gebruikt als energie in plaats van de glucose uit koolhydraten. Het verhogen van de ketonen in je bloed helpt je om de suikerspiegel te verlagen en brengt de hormonen die verantwoordelijk zijn voor de vetverbranding weer in balans. Dit zorgt er vervolgens voor dat je lichaam meer vet gaat gebruiken als brandstof. Dit is wat ik zo bijzonder vind aan dit dieet.

Een bijkomend voordeel van het gebruiken van deze energie is dat het 2 keer zo lang mee gaat en gelijkmatiger aan het lichaam wordt afgegeven dan koolhydraten. Daarnaast onderdruk je op een natuurlijke manier je honger en dus minder eet. Dit komt omdat vetten nu eenmaal een voller gevoel geven.

Het gevolg is dat je op een spectaculaire manier centimeters gaat verliezen op plekken waar het meestal moeilijk te verbranden is zoals buik, heupen en bovenbenen.

normaal ketogeen dieet

Waarom falen dan zoveel mensen bij een normaal keto-dieet?

Het probleem bij de start van een traditioneel keto-dieet is iets wat ook wel bekend staat als de “Keto-Griep”. Dit wordt veroorzaakt doordat je lichaam moet omschakelen van verbranding. Het komt ook voor bij het volgen van een paleodieet, maar hier is het nog veel heftiger.

De gevolgen van deze omschakeling zijn dan ook dat jij je sloom en vermoeid voelt en veel trek in zoetigheid hebt, hierdoor functioneren je hersenen tijdelijk niet optimaal. Wie vervolgens toegeeft aan deze “trek” zal nog meer gaan eten en zo meer gewicht en buikvet opslaan.

Gelukkig is er nu een krachtige en bewezen methode om keto succesvol toe te passen...

Mitchell van Duuren belooft met z’n keto revolutie een manier om eindelijk los te komen van voeding als centraal punt in je leven. Het is een zorgvuldig samengesteld All-in-one pakket voor bewezen vetverlies en torenhoge energie en dit in slechts 21 dagen!

Wat zit er allemaal in dit Keto All-in-one Pakket?

Het pakket bevat alles wat je nodig hebt om meer vet te verbranden en een platte buik te krijgen in 3 weken:

keto revolutie boek

De Keto Revolutie

(Met een waarde van: 27€)

De snel-start-gids die je op weg helpt om meteen te beginnen met het keto-dieet en dit op de makkelijkste manier die er is. In dit boek word je alles stap voor stap uitgelegd zodat je direct meer van de juiste keto-vetten kunt toevoegen aan je eetschema en zo snel de voordelen zal ervaren.

intermittend vasten handboek

Het Intermittent Fasting 

Handboek

(Met een waarde van: 27€)

Intermittent Fasting of periodiek vasten wil zeggen dat je enkel in bepaalde tijdsperiodes mag eten. Je kan er zo bijvoorbeeld voor kiezen om alleen tussen 10u ’s morgens en 18u ’s avonds te eten. Intermittent Fasting in combinatie met het keto-dieet is de manier om je lichaam te laten herstellen van een slechte stofwisseling en zal je tevens helpen om meer ketonen aan te maken en te gebruiken. Hierdoor ga je nog sneller vet verliezen en mentaal een stuk scherper zijn.

lekkere keto recepten

Het 21 dagen 

Keto Revolutie Kookboek

(Losse verkoopprijs: 27€)

Denk maar niet dat dit weer een dieet is dat je zal laten verhongeren! Dankzij de heerlijke recepten in dit boek vraag je jezelf af of zo lekker eten echt wel zo gezond kan zijn. Je zal versteld staan!

keto maaltijdplanningen

Handige 

Maaltijdplanningen 

en Boodschappenlijstjes

Dankzij de ervaring met de vele klanten hebben ze een maaltijdplanning ontworpen die je kunt volgen zonder moeite. Op deze manier zal je veel sneller resultaat zien omdat je zo direct aan de slag kunt. Alles is al gedaan voor je zodat je direct kunt beginnen nadat je de bestanden geopend hebt.

Persoonlijke review Keto Revolutie

De Complete 

Keto Revolutie

Videocursus

(Losse verkoopprijs: 97€)

Als je iemand bent (zoals ik) die liever een video bekijkt dan dat je moet lezen, dan is deze uitgebreide videocursus een must!

In deze cursus loopt Mitchell aan de hand van meer dan 20 video’s met jou door het gehele ketogeen dieet heen zodat je snel kunt beginnen.

Mijn persoonlijke ervaring met de keto-revolutie

Omdat het keto-revolutie pakket volledig digitaal is, heb je na betaling meteen toegang tot al de producten waaruit het volledige pakket bestaat. Ook krijg je toegang tot een besloten gedeelte op een website waar je al de video’s kunt bekijken. Ik ben iemand die meer van kijken houdt dan van lezen dus ben hier meteen mee aan de slag gegaan.

Mitchell weet alles op een boeiende manier uit te leggen en hierdoor krijg je zin om meteen aan de slag te gaan. Ik kreeg toegang op een vrijdag en had toen de beslissing genomen om op maandag te beginnen.

Ik moet eerlijk toegeven dat het ik het in het begin er moeilijk mee had. Gelukkig was dit slechts van korte duur. Ik hield dan ook altijd in m’n achterhoofd dat je lichaam nu éénmaal even moet wennen aan deze omschakeling van brandstof en dat heeft me er ook doorgesleurd.

Van de handige boodschappenlijstjes en maaltijdplanningen heb ik vooral de eerste week gebruikgemaakt. Nu ik het allemaal een beetje door heb weet ik ondertussen wel wat ik wel of niet mag eten en stel ik inmiddels al m’n maaltijden zelf samen.

Doordat ik na de eerste week al zo’n verandering zag (was 2 kilo kwijt) heb ik het ook makkelijk kunnen volhouden. Ik ben nu zo’n 3 weken verder en inmiddels 7 kilo lichter. Wat nog leuker is vind ik de centimeters en ze zeggen dat het vooral goed te zien is in mijn gezicht.

Omdat ik nu merkbaar meer energie heb en dit voordelen biedt voor mijn onderneming omdat ik er nu nog meer energie in kan stoppen heb ik besloten dat ik mijn levensstijl op deze manier wil verderzetten. Vroeger stond lekker eten centraal en nu staat genieten van het leven centraal. Dit kan ik bereiken doordat ik m’n werk sneller afkrijg doordat ik veel geconcentreerder en scherper ben. Bijkomend voordeel is dat ik eindelijk de energie heb om de dingen te doen die ik echt leuk vind zoals fietsen en lekker wandelen met de hond.

Wat zijn de gemiddelde resultaten van de keto-revolutie?

Na 3 Dagen

 •      Meer energie
 •      Opgeblazen gevoel verdwijnt
 •      Gifstoffen worden afgedreven
 •      Honger begint te verdwijnen

Na 1 Week

 •      Betere spijsvertering
 •      Vet wordt gebruikt als brandstof
 •      Je geniet van een gezonder uiterlijk
 •      Huidproblemen beginnen te verdwijnen
 •      Gewrichten en stramme spieren beginnen  soepeler te worden

Na 3 Weken

 •      Makkelijk gewichtsverlies
 •      Slanker en sterker uiterlijk
 •      Gezonde schildklier functie komt terug
 •      Tekenen van lekkende darm kunnen worden gerepareerd

Wat zijn de reacties van andere keto-revolutie klanten?

Ik heb op Facebook enkele toch wel heel positieve ervaringen gevonden van mensen die ook de keto-revolutie volgen. Omdat ze tegenwoordig heel streng zijn op de privacy heb ik besloten om de reacties te anonimiseren.
brenda keto reivew
review van facebook van cindy van de keto revolutie
review van conny over keto
detlef review keto
Persoonlijke review Keto Revolutie
€ 97,-
€ 37,-

De Keto - Revolutie

Ik had je beloofd dat ik dit all-in-one keto pakket zou kunnen regelen voor een heel speciale prijs. Dat is wel gelukt denk ik :-) Voor dit volledige pakket wat bestaat uit 5 onderdelen betaal jij nu tijdelijk 37€ in plaats van 97€ als je via onderstaande knop doorklikt naar de Keto Revolutie...