Dreem 2

De Dreem 2 is een soort hoofdband die je draagt tijdens het slapengaan. Deze band registreert allerlei slaapgegevens. Ook kan deze hoofdband geluiden afspelen die je helpen om makkelijker in slaap te vallen. Er zitten echter geen speakers in, de geluiden hoor je door trillingen, iets wat bone conduction wordt genoemd.

De hoofdband helpt je ook om op het juiste moment wakker te worden. Doordat hij voor je uitkiest wat voor jou persoonlijk het beste moment is aan de hand van de geregistreerde slaapgegevens. Zo wordt je in de goede slaapfase wakker.

Iedere morgen kan je via de app op je smartphone of tablet nakijken hoe je hebt geslapen en waar er verbeteringen mogelijk zijn.

Reactie plaatsen