Oorcorrectie Zonder Operatie? 

Review van de Flapoorstickers van Otostick

van Heeswijk
Wanneer je op zoek bent naar een oorcorrectie zonder operatie dan heb ik goed nieuws voor je! In deze review bespreek ik namelijk misschien wel de makkelijkste manier om je oren te corrigeren: de flapoorstickers van Otostick. Ik leg je in deze review graag uit hoe ze werken, hoe lang ze werken, wat de voor- en nadelen zijn en hoeveel ze kosten. Benieuwd of het wat voor jou is? Lees dan snel verder!
Mia van Liglekker
otostick

Wat zijn flapoorstickers?

Persoonlijk vind ik flapoorstickers misschien wel het beste alternatief voor een corrigerende operatie. Je hoeft niet onder het mes en je hebt toch een correctie van je flaporen. 

Het zijn – zoals de naam al doet vermoeden – een soort van stickers die gemaakt zijn van transparante silicone. Dit is goed want hierdoor vallen ze absoluut niet op. Ze zijn tevens hypoallergeen en zullen daardoor geen vervelende allergische reacties veroorzaken. Ook is het aanbrengen een makkie en doordat ze zo licht zijn voel je ze al snel niet meer dat ze der zitten.

Hoe werken flapoorstickers?

Flapoorstickers zijn gelukkig eenvoudig aan te brengen. Misschien kan je de eerste keer wel iemand vragen om je te helpen, zo weet je meteen of ze goed zitten.

De flapoorstickers zijn voorzien van een speciale huidvriendelijke lijm en blijven daardoor gemiddeld zo’n 7 dagen zitten. In het begin is het even wennen maar na een tijdje heb je niet eens meer door dat je iets aan je oren hebt plakken.

Voor je de flapoorstickers aanbrengt zorg je ervoor dat de oppervlakten waar je de sticker gaat plakken goed vetvrij en zuiver zijn door ze grondig te wassen met zeep en erna goed droog te maken.

Vervolgens plak je de ene helft achter je oor en de andere helft tegen je hoofd. Simpel toch?

Doordat de stickers waterbestendig zijn kan je er zowel mee douchen als mee zwemmen. 
otostick kinderen

Flapoorstickers voor kinderen?

Het goede nieuws is dat de flapoorstickers van Otostick door hun makkelijke formaat zowel geschikt zijn voor volwassenen als voor kinderen. Maar mijn persoonlijke mening is dat als je kind hier zelf geen last van ondervindt en er ook niet mee gepest word ik me er ook niet druk om zou maken.

 

otostick baby

Flapoorstickers voor baby's?

Ja ze hebben ze ook voor baby’s. Al stel ik me wel de vraag of dit wel zo nodig is, maar dat is mijn persoonlijke mening…

Bij de versie voor baby's zit tevens een speciale cap zodat de baby de protheses niet kan verwijderen...

De voordelen van Flapoorstickers

 • Geen corrigerende operatie nodig
 • Hypoallergeen (geen allergische reactie)
 • Transparant
 • Heel licht (Je voelt het na een tijdje niet meer zitten)
 • Blijven tot wel 7 dagen zitten (5 is gebruikelijk)
 • Makkelijk te verwijderen (met een stukje stof en bodylotion)
 • Ook geschikt voor brildragers
 • 14 dagen - niet goed - geld terug - garantie

De nadelen van Flapoorstickers

 1. Is maar tijdelijk
 2. Om de zoveel tijd vervangen
 3. Persoonlijk snap ik het nut niet voor baby's - ze worstelen nog nergens mee - 

Benieuwd naar de 'geheime' kortingscode?

verpakking flapoorstickers
€ 35,-
€ 21,95,-

Flapoorstickers van Otostick

De flapoorstickers van otostick zijn naar mijn mening een goed alternatief voor mensen die geen zin hebben om voor een oorcorrectie onder het mes te gaan. Doordat ze makkelijk aan te brengen zijn en lekker lang blijven zitten zie ik trouwens niet in waarom je voor een operatie zou gaan.

In een verpakking zitten 8 protheses waar je in theorie zo'n 4 weken mee door zou kunnen komen. Maar realistischer is 3 weken...

Als je zo meteen op de knop hieronder klikt en op de bestelpagina de code “popup250” gebruikt dan krijg je bij het afrekenen automatisch een mooie korting.